Uusi Aarja-lähettiläämme on pesäpallonpelaaja Janette Lepistö, joka puhuu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta. Hän on myös tuleva ravitsemustieteiden asiantuntija.


Janeten määrätietoinen ja positiivinen elämänasenne näkyy sekä hänen urheilumenestyksessään että opinnoissaan. Janette pelaa pesäpalloa Suomen pääsarjatasolla Lapuan Virkiässä ja on voittanut mm. kaksi Suomen mestaruutta. Hän on ehdottomasti yksi tämän hetken kuumimmista pesäpalloilijoista Suomessa. Kesällä 2019 Janette rikkoi yli 55 vuotta vanhan ennätyksen ottelussa lyötyjen juoksujen määrässä ja hänet valittiin jo viidettä kertaa peräkkäin lyöjäkuningattareksi.

Odoo • A picture with a caption
 

Lisäksi Janette opiskelee ravitsemustiedettä yliopistossa, ja opinnot etenevät hyvää vauhtia urheilu-urasta huolimatta. Opintojen ansiosta Janetella on erittäin hyviä näkökulmia monipuoliseen ravitsemukseen, etenkin urheilijan näkökulmasta. Janeten tavoitteena on voittaa vielä Suomen mestaruus ja valmistua hänelle sopivaan ammattiin ravitsemuksen parissa. Tulevaisuudessa hän toivoo pysyvänsä terveenä, perustavansa oman perheen ja olevansa vapaa tekemään asioita, joista nauttii. Janette suhtautuu elämään rennosti

– hän uskoo, että kaikella on tarkoituksensa. 


Janette valitsee yhteistyökumppaninsa huolella ja kokee Aarjan arvojen vastaavan omiaan. ”Voin luottaa tuotteiden puhtauteen ja laatuun. Myös valikoima vastaa tarpeitani.” 


Janette on aito, tyylikäs ja tasapainoinen roolimalli kaikille ja häneltä saa hyviä vinkkejä ja inspiraatiota tasapainoiseen ruokavalioon ja terveelliseen elämään. 

Seuraa Janeten menoa hänen Instagram-tilillään:


 @janettelepisto